Jorge Picó, director i professor de teatre, s’incorpora com a docent en el taller de teatre permanent de primer nivell de la Universitat de València, on es va llicenciar en Filologia Anglogermànica. Picó està molt satisfet amb la incorporació a la Universitat perquè suposa «tornar a casa per ensenyar allò que he aprés en la millor tradició teatral».

Nascut a València, la seua formació li ha portat a institucions tan prestigioses com ara l’École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq de París, on es diploma en Art Dramàtic. Una experiència que li brinda l’oportunitat de treballar al costat de Mark Bell i Linüs Trunström i amb Philippe Genty en Voyageur Immobile, on coneix a Damien Bouvet i a qui dirigeix en cinc produccions a França que també giren internacionalment.

Picó compaginarà el seu treball com a artista associat en la Scène Nationale du Pays de Montbéliard de França amb la docència a l’Aula d’Arts Escèniques de la Universitat de València. Una iniciativa cultural que porta en la Universitat més de 30 anys i que no s’entén únicament com una oferta lúdica o d’entreteniment, sinó que té com a objectiu la formació d’un públic de teatre amb criteri, des d’un espai universitari per a la llibertat creativa i d’expressió.