El director i dissenyador valencià Víctor Claramunt ha sigut un dels triomfadors en el London Fashion Film Festival 2021, un dels certàmens dedicats a les produccions audiovisuals sobre moda més destacats del món. El seu curt «Be Nice & Rewind» per a la companyia valenciana Gioseppo ha sigut el millor film de moda en la categoria «Kids» del certamen internacional.

Claramunt s’ha especialitzat en la direcció d’aquestes peces audiovisuals. En els últims anys, Claramunt ha guanyat els cinc festivals de «fashion films» més prestigiosos del món: La Jolla a Los Angeles, Berlin FFF, London FFF, ASVOFF de París i Buenos Aires FFF.

Després de finalitzar els seus estudis de Disseny en el CEU UCH de València, Víctor Claramunt va començar la seua carrera com a director de pel·lícules de moda. Una filmografia pel qual ja és reconegut internacionalment i en el qual combina el seu amor pel cinema de Hollywood i humor, surrealisme, acció i drama. La seua trajectòria ha sigut fulminant en el món dels ‘fashion films’, dirigint pel·lícules premiades per a grans marques internacionals.

La cinta premiada en Londres és una història basada en els llargs dies i les curtes nits d’estiu i aventures amb amics de la infància. Una història protagonitzada per xiquets de 7 a 11 anys i ambientada en els anys 80: walkman, bicicletes, piscina, walkie talkies, focs artificials ... fins i tot extraterrestres com a toc de màgia i surrealisme, rodat íntegrament a València.