Feliu Ventura tancarà la seua gira ‘Convocatòria’, que ha rodat durant dos anys -pandèmia inclosa- per tot el país amb més d’un centenar de dates, amb un concert especial el 17 de desembre al Teatre Principal de València.

L’espectacle, titulat ‘Feliu Ventura, amics i referents’ posarà un sofà a l’escenari per a convidar a les veus «imprescindibles» del cantautor: Ovidi4, Pep Gimeno ‘Botifarra’, Carles Caselles, Sandra Monfort, Ginestà, Miquel Gil i Xiomara Abello, així com alguna sorpresa més.

El concert serà un espectacle quasi col·lectiu d’himnes xicotets, domèstics i assemblearis que converteix el tancament del seu últim treball en una fi de festa en la cuina, de matinada. Una celebració per a cantar a l’amor i al demà, a través de les cançons de Feliu Ventura, però també de les veus que ell admira.

Si el seu últim lliure-disc ‘Convocatòria’ era una assemblea oberta i sense ordre del dia, amb textos de referents polítics i socials para (re)pensar el món conjuntament, l’espectacle de tancament és una «invitació a ajuntar en un escenari a alguns dels referents de la música en valencià i atrevir-se a despedir l’any i el seu treball col·lectivament, en directe».