L’Espai de Telles del Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) s’ha consolidat com a espai de mediació per a la primera infància. Cinc anys després d’haver-se posat en marxa, continua obert de manera permanent perquè els xiquets de 0 a 3 anys hi puguen jugar, sentir i descobrir amb els cinc sentits.

Hui Nacions Unides celebra el Dia Universal dels Drets de la Infància per a promoure el benestar de tots la xicalla i el CCCC s’uneix, a través de l’Espai de Telles, a aquest compromís. Quan les autoritats sanitàries ho van permetre, l’espai dirigit a la primera infància va reobrir les portes adaptant-se als protocols sanitaris vigents i amb reserva prèvia de les famílies, però des del proppassat 12 d’octubre, permet que bebés i xiquets puguen entrar-hi en el seu horari habitual fins a completar l’aforament establit.

José Luis Pérez Pont, director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i del CCCC, destaca la importància d’obrir els centres culturals al públic familiar: «Amb Espai de Telles oferim activitats culturals atractives i de qualitat per a una classe de públic que normalment no troba un espai propi en museus o altres institucions culturals».

L’Espai de Telles té obertes les portes a les famílies i bebés de 0 a 3 anys sense inscripció prèvia i fins a completar l’aforament, complint amb les mesures d’higiene establides per les autoritats sanitàries. Com la resta de les activitats del CCCC, l’entrada és gratuïta i l’horari és de dimarts a diumenge, d’11.00 a 20.30 hores.