L’any de commemoració del centenari del naixement de Joan Fuster és l’oportunitat per reeditar moltes de les obres del i sobre l’intel·lectual de Sueca.

Vincle és una de les primeres editorials a anunciar la reimpressió d’Escrits contra el silenci’ de Toni Mollà. Un llibre editat el 2017, que inclou comentaris a propòsit de diferents intel·lectuals que, segons l’autor, han ajudat a difondre, i matisar quan ha calgut, l’obra fusteriana: els valencians Josep Iborra, Josep-Vicent Marqués, Vicent Pitarch, Rafael-Lluís Ninyoles, Gustau Muñoz o Francesc Pérez Moragón, i també altres com Ernest Gellner o Axel Honnet.

El llibre de Mollà és una petita falca contra el silenci a què ha estat sotmesa l’obra de Fuster i una reivindicació del seu llegat intel·lectual i, especialment, de l’obra de contingut més cívic. La primera part –«A propòsit de Joan Fuster» – la conformen articles dedicats a Joan Fuster i la seua obra. La segona – «A propòsit de l’obra cívica de Joan Fuster» – recull textos sobre la forma d’entendre Toni Mollà el propi país a partir d’una manera de mirar que va aprendre, segons confessa, llegint i escoltant Joan Fuster.