La Bien Querida serà l’encarregada de clausurar hui la recent edició del festival 10 Sentidos, que enguany ha dedicat la seua programació a l’amor. Serà un concert acústic a partir de les 12.30 hores en el Monestir de San Miguel dels Reis.

L’onzena edició ha reprès la normalitat del festival després de dos anys amb formats especials a causa de la pandèmia. El públic ha donat suport una vegada més a les propostes de 10 Sentits i ha completat l’aforament de gran part de les propostes. De fet els espectacles de Taiat Dansa, Chiara Bersani i La Bien Querida han requerit ampliacions de les localitats previstes. La cita amb les arts vives de València es tanca amb més de 12.000 espectadors, físics i virtuals. En aquesta ocasió a més ha arribat a Barcelona i Madrid amb dues propostes expositives en les seues seus.

«Teníem ganes de tornar a omplir teatres i places amb propostes diferents, que són el signe distintiu d’aquest festival i els espectadors valencians han respost. L’any de l’amor, 10 Sentidos ha sigut punt de retrobament i reunió», explica Inma García, una de les directores del festival.

«Hem omplit espais de tota la ciutat gràcies al suport institucional, que aposten per un festival que és ja referent nacional. Estem ja treballant en la dotzena edició en la qual esperem sumar seus i entitats col·laboratives», indica Meritxell Barberá, l’altra directiva, que també destaca l’èxit del primer Focus Day, que va traslladar a València a programadors de tot el món perquè conegueren el festival.