El cantautor Feliu Ventura llença un vinil i disc digital del seu concert especial i únic ‘Feliu ventura, Amics i Referents’, celebrat al Teatre Principal de València, el desembre passat, en el que van cantar amb ell músics com Ovidi4, Pep Gimeno «Botifarra», Carles Caselles, Sandra Monfort, Miquel Gil, Xiomara Abello i Cor de L’Eliana. El nou vinil presenta una selecció molt acurada de cançons del cantautor re-versionades i cantades amb les col·laboracions del directe; i el disc digital tindrà quasi tot l’espectacle integre, editat i remasteritzat. El disc digital sortirà a totes les plataformes el 2 de desembre, i el vinil ja està disponible en prevenda.

Feliu Ventura ho va anunciar ahir a xarxes en un vídeo explicant que, tot i que el concert no va ser enregistrat pensant de fer-ne un disc, l’espectacle va ser tan especial que «vam recollir i, al cap d’uns mesos, vam pensar que seria bonic poder reviure aquella trobada». Segons el músic, el vinil és «pels qui vulgueu sumar-vos a la festa, en un format més personal, més analògic i més proper».

L’espectacle va ser pensat com una celebració de l’amistat i el tancament de gira del darrer disc de Feliu Ventura, ‘Convocatòria’, i per això el cantautor va posar un sofà a l’escenari del Teatre Principal pels seus imprescindibles. Si el llibre-disc ‘Convocatòria’ era una assemblea oberta amb textos de diversos pensadors i amics, entre ells alguns dels presents al concert, la trobada al Principal va ser el fi de festa a la cuina, de matinada.