Begoña Rodrigo, concursant de l’edició internacional de Top Chef

Es la primera vegada que l’edició nord-americana es trasllada a l’estranger durant tota una temporada. La ‘world all-stars’ serà a Londres

Begoña Rodrigo, concursant de l’edició internacional de Top Chef

Begoña Rodrigo, concursant de l’edició internacional de Top Chef / ep. valència

ep. valència

La cuinera valenciana Begoña Rodrigo, que compta amb una estrela Michelin, és una de les concursants de l’edició internacional de Top chef.

De la mà del servici de streaming sota demanda Hayu, Top Chef torna amb la seua vintena temporada. En una edició ‘world all-stars’ disputada a Londres, 16 dels millors concursants de Top Chet d’arreu del món s’enfronten en la competició «més ferotge que s’haja vist en la serie culinària».

El concurs, guanyador dels premis Emmy, James Beard i Critics’ Choice i produït per Magical Elves, torna amb la presentadora Padma Lakshmi, el jutge principal Tom Colicchio i Gail Simmons i podrà veure’s en Hayu a partir del 10 de març.

En aquesta ocasió, els xefs, tots guanyadors i finalistes representants d’11 versions diferents de Top Chef a tot el món, tornen als fogons per a enfrontar-se a Londres abans d’arribar a la gran final que es disputarà a París.

Aquest enfrontament suposa la primera vegada que l’edició nord-americana de Top Chef es trasllada a l’estranger durant tota una temporada.

La valenciana Begoña Rodrigo -primera guanyadora de Top Chef Espanya- torna a les cuines per a lluitar pel premi mundial. És la xef executiva i propietària de la Salita, restaurant localitzat a València i que compta amb una estrela Michelín.

Des de preparar un pícnic al castell d’Highclere fins a enfrontar-se a l’estadi del Tottenham Hotspur, els xefs competiran a llocs emblemàtics de la capital anglesa i els seus voltants.

Els condecorats professionals donaran un gir als plats bàsics britànics, des del rellom Wellington fins al menjar típic dels pubs i el te de la vesprada.