Xoel López inaugura el cicle "A la llum de la lluna"

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull una actuació musical cada divendres

L'artista Xoel López.

L'artista Xoel López. / Levante-EMV

Saray Fajardo

Saray Fajardo

El músic gallec Xoel López inaugurarà este divendres, a les 22 h, el cicle "A la llum de la luna" en l'antic claustre del monestir de Sant Miquel dels Reis. Després de més de vint anys de trajectòria i més d'una desena de discos, és un dels artistes més solvents i representatius de l'escena independent iberoamericana, qui, a més, destaca per la seua fusió musical de "pop-rock" alternatiu i folk clàssic.

Des de jove, Xoel López s'ha fet el seu lloc dins del món de la música gràcies a l'Elephant Band de la Corunya i la mítica Deluxe. En 2013, va ser reconegut com a millor artista nacional en els Premis de la Música Independent de 2013 cantant amb el seu propi nom per primera vegada amb "Atlántico".

Així, durant cada divendres de maig i el primer de juny, este espai acollirà una sèrie d'actuacions per donar suport a la música en directe. En el cicle també actuaran Sandra Monfort i La Maria, el 12 de maig; Víctor Manuel, el 19 de maig; Quique González, el 26 de maig,i Mastodonte, el 2 de juny.