El Centre de Perfeccionament clausura la temporada amb una gala

Centre de Perfeccionament.

Centre de Perfeccionament. / Miguel Lorenzo

Els artistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts clausuren la temporada lírica demà, dijous 20 a les 20:00, hores en el Teatre Martín i Soler amb la celebració de la II Gala de Mecenatge.

Els cantants i pianistes de l’Opera Studio dels Arts oferiran un atractiu programa amb peces d’òpera i sarsuela dels grans compositors del repertori, coordinat per la soprano María Bayo, responsable de la formació dels joves talents del centre.

Esta gala pretén agrair a la ciutadania valenciana —particularment al Cercle Lucrezia Bori—, la seua implicació, suport i contribució a la realització de l’activitat artística de les Arts.

Després de l’«excel·lent» acollida de la iniciativa en 2023, Les Arts torna a obrir al públic general esta vetlada lírica, en la qual els joves talents del teatre d’òpera valencià interpreten pàgines de Puccini, Verdi, Mozart, Rossini, Amadeo Vives o Gerónimo Giménez.

Les localitats per a la gala tenen un preu únic de 20 euros. Els interessats poden adquirir les seues entrades a través dels canals habituals de venda del teatre.