Una altra partida que sense faltar a la veritat, podem qualificar-la d'excepcional, va ser la del dissabte 9 d'Octubre, dia del País Valencià en la que els jugadors sense pensar-ho o sí, honraren a la Comunitat, celebrant una gran partida al Pelayo i a la que va assistir prou gent, i, en la que hi jugaren dues parelles, la de samarreta blava, León i Dani, que hi tenien de feridor a Oltra, i, que eixiren del dau, i, en la ja acostumada igualada a 15, contra els vermells Soro III i Salva, i l'Aragó a la treta.

Començaren ja des del principi jugant molt i els cinc primers jocs els guanyaren els del dau, siga 20-15, 20-20, 25-20 i 30-25; va ser a continuació quan els blavets guanyaren el següent del rest i 35-25, i eixa diferència de dos jocs va anar augmentant a tres jocs, aplegant-se a 50-35, i 55-40, i per últim el 60-40 definitiu. No obstant la marxa del marcador no indica que no hi hagué molta resistència, ja que tots, els quatre jugadors jugaren molt i molt bé, destacant el mitger blau, Dani, que bordà amb un joc fora de sèrie i excel.lent. El jugador de Benavites pot estar satisfet de la partida que hi feu.

Això feu que la partida fóra molt bona i els forts aplaudiments al total dels jugadors, que feren passar una bona vesprada als aficionats. I que dure esta bona sèrie que tant està fent gaudir als aficionats que cada dissabte acudeixen al trinquet de Pelayo del "cap i casal". León i Dani aconseguiren una treballada victòria.