Aplega la cinquena jornada en el Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, i els primers equips dels clubs d´Oliva, en la máxima categoria masculina, i de Rafelbunyol, en primera femenina, encapçalen les seus corresponents classificacions.

A la primera masculina la parella d´Oliva marxa en primera posició i es confirma com una de les revelacions. Aquest cap de setmana es desplaçarà a Genovés per a jugar contra l´equip de la Costera. Rafelbunyol, que està destacant, jugarà en el trinquet de Carcer contra els joves jugadors de La Vall. Fenollet rebrà a Xeraco, actual subcampió del torneig, mentre que la formació del Cocentaina descansarà, tal i com determina el calendari de competició. En la categoria juvenil, paral·lela a primera, son Xeraco i Fenollet ocupen la primera plaça, empatats a sis punts. La partida que enfrontarà als equips de les seues escoles es jugaran el liderat aquesta setmana.

Respecte a la competició femenina la parella del club de Rafelbunyol, formada per Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, va aconseguir derrotar al vigent campió, Beniparrell, la jornada anterior en el carrer de la población de l´Horta Sud. Gràcies als tres punts es situen al capdavant de la taula, amb dotze punts, dos per davant del Borbotó. La jornada ens ha preparat les següents partides: Anabel i Amparo, les jugadores del Borbotó, jugaran en casa el diumenge contra Montserrat; Tavernes Blanques acollirà en el seu carrer una incòmoda visita, la del Rafelbunyol; Ana i Noelia, les germanes del Beniparrell, jugaran al Verger davant el Beniarbeig.