Tant en el cas de primera categoria com en la competició paral·lela de juvenils, els equips de Montserrat ocupen la primera posició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom.

En la categoria absoluta l´equip d´Oscar, Carlos, Fede i Rafa van al capdavant de la classificació, a l´haver aconseguit els nou punts que s´han possat en joc fins ara. La jornada del cap de setmana també els pot ser favorable, ja que jugaran en casa davant el Marquesat, tot i que els seus rivals son els actuals campions del torneig. L´altra partida del grup B tindrà a Albuixech i Meliana com a contendents, equips que estan obligats a guanyar per a escapar de les darreres posicions de la taula.

En el grup A és Quart de les Valls qui encapçala el grup, i només ha perdut dos punts en la partida inicial del campionat, jugada en Foios. Aquesta setmana els del Camp de Morvedre descansaran, tal i com determina el calendari de competició. Les partides de la jornada tindran com a protagonistes a Foios i Borbotó, que es mesuraran en el carrer dels primers, mentre que Beniparrell i les Valls disputaran la partida restant en el carrer «El Surdo» de la població de l´Horta Sud.

Precisament es Beniparrell el que ocupa la primera plaça del seu grup de juvenils, al igual que ocorre amb els juvenils de Montserrat en l´altre grup de competició. Les dues formacions jugaran en casa demà dissabte, per la qual cosa no es preveu canvis en les classificacions juvenils. El segon equip senior del club de Beniparrell, junt a Meliana, encapçalen en solitari els grups de segona.

Algímia d´Alfara i la Pobla de Vallbona B son els equips que empaten en la primera posició de la màxima categoria de la competició en trinquet. Poc per darrere d´ells es situa l´Almussafes, que visitarà el trinquet d´Algímia aquesta setmana, en l´enfrontanent més interessant de la jornada. El trinquet de la Pobla de Vallbona viurà la partida entre el primer equip del club local i l´Alfara de la Baronia. Manises i Massalfassar ocupen les primeres posicions dels grups de la divisió de plata.

Les favorites no fallen en la nova competició femenina, sent l´equip de Montserrat-Godelleta i de Borbotó els que ocupen la primera plaça dels dos grups amb els quals compta la categoria.

El carrer de pilota de Godelleta serà la seu on jugarà l´equip de Montserrat la partida de la setmana davant la primera formació del club de Pobla de Vallbona. La Pobla de Vallbona C s´enfrontarà al Borbotó B en la partida restant del grup A. En el grup B serà el carrer de pilota de Borbotó on juguen el primer equip del club local amb la Pobla de Vallbona D. Per últim la partida entre la Pobla de Vallbona B i Tavernes Blanques tancarà la jornada.