Les semifinals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, ja estan en marxa. La victòria del Rafelbunyol en la última partida davant l´Oliva, li atorga la primera posició als de l´Horta Nord. Segon ha finalitzat Xeraco, mentre que Oliva ha tancat la primera fase en tercera posició. La parella de Cocentaina, quart classificat, es l´últim classificat per a lluitar pel títol. Les partides de la setmana en les semifinals seran les següents: Cocentaina rebrà al Rafelbunyol, mentre que Oliva i Xeraco s´enfrontaran al trinquet d´Oliva.

En juvenils la primera semifinal tindrà a les escoles de Xeraco i Genoves com a protagonistes, i jugaran l´anada al trinquet de la Safor. L´altra part del quadre es completarà amb l´eliminatòria entre la Vall i Lloc Nou d´en Fenollet, jugant-se en el trinquet de Càrcer la primera partida. La divisió de plata ja ha començat les eliminatòries, en les quals Oliva B es va avançar, després d´una intensa partida conclosa 25 per 15, al Canals A. Ja en tercera categoria Real de Gandia A va derrotar al Gavarda B. Oliva D, en quarta A, va deixar en 15 a l´Alqueria d´Asnar. En quarta B Bicorp C i la Vall E apunten a la final.

La competició femenina de primera començarà les semifinals el diumenge. Beniarbeig-Verger rebrà al Rafelbunyol, primeres classificades de la lliga regular, i Borbotó A jugarà en casa contra Beniparrell A, actuals campiones del torneig. En segona categoría la primera partida entre Beniparrell B i Beniparrell C, va finalitzar 15 per 25. Beniparrell D també va guanyar en tercera al Meliana B. En quarta, Bicorp C va guanyar a domicili al Tavernes Blanques C, i Meliana C, jugant com a local, al Montserrat B.