Aquesta setmana es va presentar a la Diputació de València el Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de València, amb la presencia de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel Garcia, i del president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan.

En la presentació, que va tindre lloc el passat dimarts, el president Daniel Sanjuan va agraïr la seua presencia als assistents, i va remarcar la gran participació femenina del torneig. Per la seua part, la diputada Isabel Garcia, una vegada donada la benvinguda a tots els presents a la seu de la Diputació, es va mostrar molt satisfeta per la implicació i pel treball fet des de la FPV per al creixement de la participació de la dona en l´esport.

També va fer especial menció al fet que la conèixer pilota valenciana val la pena ja que es un esport autòcton. Sent precissament el nostre esport una de les coses més interessants que ha descobert des de que està al seu carrec. Va recordar que la diputació està recolzant la promoció de la pilota en totes les seues vessants, clubs, professionals€, i que va a seguir fent-ho. Tancant l´acte dessitjant sort a tots els participants, fent-los sabedors que si pot, tornarà a acudir a les finals dels campionats de raspall de la present temporada.

Les corresponents a l´Autonòmic es jugaran el cap de setmana del 8-9 de juliol. La competició arrancarà el pròxim cap de semana, i en ella participaran més de 70 equips, entre els que destaquen la trentena de formacions femenines.

La sisena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall viurà el diumenge 26 de febrer una intensa jornada de finals en el nou trinquet d´Oliva. Per la vesprada es jugaran les finals de primera i segona categoría, obrint el programa la de la divisió de plata, entre Sergio de Muro i Aaron de Fenollet. A continuació, sobre les 17 hores, aplegarà la revenja de primera amb dos companys del CPV Fenollet com a rivals, Perales, vigent campió, i Molina, subcampió de la temporada anterior.

?Les finals de tercera i veterans es jugaran pel matí, a partir de les 10:30, on Enri del CPV Xuquer i Carlos de Gavarda es jugaran el títol de tercera B.