La setmana passada es donava el tret d´eixida a Pilota a l´Escola als centres educatius valencians. El programa de la Conselleria d´Educació, Investigació, Cultura i Esport, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, recorrerà tota la geografia valenciana. Per a aquesta edició de 2017, ha augmentat els centres escolars participants, que han passat dels 321 als 385 de la present edició, un increment del 19%.

Aquesta edició finalitzarà al mes de maig. Pilota a l´Escola apropa el nostre esport més representatiu a les escoles valencianes i enguany en participaran 385, cosa que suposa un increment del 19% en la participació respecte a l´edició passada. Les primeres activitats han tingut lloc a Borriana, Vila-real, Benlloch, Castelló, Vinaròs, Moraira, Altea, Beniarbeig, Benidorm i Gata de Gorgos on s´ha iniciat aquesta edició del programa. Per comarques, participaran en total 115 escoles d´Alacant, 60 de les comarques de Castelló i 210 de les comarques de València.

De moment, tècnics i jugadors professionals sumen ja un total de vora una quinzena de col·laboradors, però quan s´incremente el nombre de sessions, també augmentarà de manera exponencial el personal federatiu.