Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Pilota

Les finals del 'Trofeu El Corte Inglés' de Galotxa entren ja en la recta final

Vinalesa acull el pròxim diumenge les partides Escolares i les de Trinquet es juguen a Torrent

Les finals del 'Trofeu El Corte Inglés' de Galotxa entren ja en la recta final

Tot llest per a les finals de Trinquet i Escolars del «Trofeu El Corte Inglés» de Galotxa. Hui es presenten en la Terrassa ChillOut de l'Avinguda de França, amb la presència de tots els equips finalistes i responsables de la Federació de Pilota Valenciana i d'El Corte Inglés. Les Finals Escolars tindran lloc en el carrer de pilota de Vinalesa el diumenge 26 de juny.

El campionat, que finalitzarà el 22 de juliol de 2017, compta amb la participació de 184 equips de 39 clubs de la Comunitat Valenciana. Prop de 1.000 jugadors disputaran més de 1.500 partides de 14 categories: Primera Sènior, Primera Juvenil, Segona, Tercera, Quarta, Primera Trinquet, Segona Trinquet, Tercera Trinquet A i B, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí, i la nova categoria femenina.

A les 17:00 hores, dins de les Escolars, es disputa la final cadet entre PPAF El Puig contra Godelleta/Massamagrell. Els infantils prenen el carrer a les 17:45 hores amb la partida entre CPV Pobla Vallbona i PPAF El Puig A. A la final en categoria aleví, que es jugarà a les 18:45 hores, han arribat els equips de Pollastres Planes Massamagrell i CPV Guerrer Moixent. En la modalitat de benjamins, i a les 19:30 hores, es juga el PPAF El Puig contra el Cooperativa Elèctrica Vinalesa.

Les finals de Trinquet tindran lloc en el Trinquet de Torrent el dissabte 1 i el diumenge 2 de juliol, des de les 17 hores.

Compartir el artículo

stats