La segona jornada de la 31ª edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran trofeu Edicom, ens depararà un interessant enfrontament entre els dos equips que encapçalen el primer grup de la màxima categoria, l´Ajuntament de Beniparrell i el Lanzadera Montserrat. Empatats a tres punts després de la jornada inaugural, demà la partida será decisiva ja que ens deixarà un líder en solitari en aquest grup. La partida entre Rest. El Xato Quart i l´Inmobiliria Palanca Foios completarà la segona jornada en el primer grup.

En el segon grup, l´Electrofassar Massalfassar i el Borbotó, formacions empatades al primer lloc, jugaran les seues partides com a visitants en els carrers d´Alfarp i Meliana, respectivament. Els equips locals, Ovocity Marquesat i Caixa Popular Meliana, es veuran obligats a puntuar per a no quedar-se despenjats en la classificació a les primeres de canvi.

Els primers equips femenins dels clubs de la Pobla de Vallbona i Borbotó, aquest últim empatat a punts amb el Lliria, encapçalen els grups de la competició femenina. Aquesta setmana jugaran contra el Godelleta, en el cas de la Pobla A, i contra el Lliria en el cas de les jugadores de la pedanía de Valencia, que posaran en joc el liderat del seu grup.

Massalfassar defensarà la seua privilegiada primera posició en la màxima categoria de trinquet, jugant aquesta setmana contra els vigents campions d´Algimia d´Alfara. L´altra partida de la jornada tindrà a la Pobla de Vallbona A i a l´Alfara de la Baronia com a protagonistes, en la que será la primera partida dels joves jugadors del Camp de Morvedre.