La temàtica de l'obertura d'esta edició 2017/2018 de les MiniOlimpiades serà el running, coincidint amb la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso

L'esport escolar valencià torna a estar d'enhorabona. La VI edició de les MiniOlimpiades arranca en un lloc privilegiat i en un marc immillorable. El dissabte 18 de novembre a les 9:15, la Ciutat de les Arts i de les Ciències albergarà el primer dels sis esdeveniments.

Este projecte multiesportiu s'emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM), organitzat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb altres federacions esportives. Les activitats estan dirigides als xiquets i xiquetes que es troben cursant el primer cicle de primària, és a dir, edats compreses entre els 10 i 11 anys.

Estes activitats tenen com a objecte introduir tots els participants en l'esport d'una forma progressiva i adaptant les pràctiques a les seues capacitats evolutives. Entre els mesos de novembre del 2017 i juny del 2018 estan programades un total de sis activitats. La data límit d'inscripció per a esta primera jornada és el pròxim 13 de novembre.