La parella de Moltó i Nèstor va guanyar ahir a la de Pablo i Tonet IV (25-10) al trinquet de Bellreguard en la quarta partida de la Copa Diputació de raspall. Amb aquest triomf, en el que el rest de Barxeta es va mostrar esplèndid, l'equip de l'actual campió encapçala el Grup B del torneig i s'apropa a la classificació per a les semifinals.

La pròxima partida serà demà a Oliva (18.30 h.). Ian i Roberto, necessitats de punts, jugaran davant Mario i Brisca, líders del Grup A.

La Copa Diputació d'escala i corda començarà el pròxim divendres a Sueca amb l'enfrontament entre la parella de Puchol II i Carlos i la de Genovés II i Nacho (18.30 h.)

Lliga Bankia de raspall femení

El trinquet de Bonrepós i Mirambell va acollir ahir l'anada de les semifinals de la Lliga Bankia de raspall femení. En la primera semifinal, l'equip de Bicorp A, amb Victòria i Mar, es va imposar al de Brobotó B, amb Ana Sanchis i Aida, per un resultat de 40-15.

En la segona, el trio de Borbotó A, amb Mònica, Anabel i Amparo, va guanyar la parella de Beniparrell A, amb Ana i Noèlia, per 40-25.

Les partides de tornada es jugaran el diumenge 17 de juny a Bicorp.

Campions de tecnificació

Les competicions de tecnificació de raspall es van decidir el dissabte a la Llosa de Ranes. En la Lliga Promeses es van imposar José Ramón (Canals) i Àngel (Xàbia) a Josep (Ondara) i Momparler (Senyera) per 25-15. En la Lliga 2, Salelles (Oliva), Nicolàs (Bicorp) i Marc (Alcàntera) van vèncer Ivan (Ontinyent), Saül (Muro) i Rosen (Genovés) 25-15.