El Trinquet Tio Pena de Massamagrell rep esta vesprada la segona de les semifinals de la Copa Diputació. La partida enfronta Pere Roc i Tomàs II, que representen a Dénia contra Genovés II i Nacho que representen a Genovés. Els guanyadors de la partida s'enfrontaran en la final a la parella de Puchol II i Carlos, diumenge que ve al trinquet de Guadassuar. Els quatre protagonistes han demostrat un magnífic estat de forma i els pronòstics semblen molt dividits. De moment, la parella de Pere Roc i Tomàs II no coneixen la derrota en el torneig mentre que la del Genovés II i Nacho han anat de menys a més.

A més, la primera figura de la galotxa, del club de Quart de les Valls es va lesionar en la final de frontó i es difícil que puga arribar a la final del trofeu El Corte Inglés que es jugarà dissabte que ve a la pista de Beniparrell entre els clubs de Quart de les Valls i de Faura. Esta sensible baixa per a Quart pot igualar els pronòstics de cara a la partida més important de l'any en esta especialitat. En tot cas, el club de Kiwa Quart de les Valls sembla que té recanvis.

Per últim, el dissabte passat Simat de la Valldigna va dedicar un sentit homenatge a Coeter II, una de les grans figures del raspall que es va retirar de l'activitat professional fa unes setmanes. El jugador, especialment carismàtic, va rebre el calor dels seus veïns en una festa de la pilota, popular, amb partides en el carrer i verbena popular.