La XXVIII Lliga Bankia d' Escala i Corda concentra quasi totes les seues partides en el cap de setmana. En Pelayo va guanyar el trio comandat per De la Vega, Félix i Nacho. Una partida jugada de poder a poder en la que el jove d'Almussafes va demostrar els seus imparables progressos. El diumenge, a Vilamarxant, la victòria fou per al trio de Pere Roc, Santi i Monrabal II sobre el de Genovés II, Javi i Héctor per 60 a 45. També va ser una partida que es jugà amb intensitat i que es va inclinar en la recta final a favor del rest de Benidorm.

A la vesprada, en el trinquet de Bellreguard, com de costum molt animat, el cartell no podia ser més atractiu: Puchol II, Raúl i Bueno contra el trio de Soro III, Jesús i Carlos. El campió individual disfruta d'una companyia molt solvent, perquè ha tornat el millor Raúl, un mitger amb recursos i criteri encertat en cada pilota i un Bueno que s'ha consolidat en l'élite. El de Massamagrell, amb Jesús i Carlos afrontava un repte molt complicat. Finalment el marcador es va decantar a favor del trio de Puchol II per un contundent 60-35.

El dimecres, la tradicional cita de Guadassuar, respectada per l'organització, acollirà la segona de les jornades competitives amb Soro III, Jesús i Carlos enfront de Genovés II, Javi i Héctor. La segona jornada es completarà en els trinquets de Pedreguer i Benidorm. El dissabte, a Pedreguer, Puchol II, Raúl i Bueno contra Francés, Pere i Tomás. I el diumenge, a partir de les 11,30 hores, la partida que enfrontarà a Pere Roc, Santi i Monrabal II contra De la Vega, Félix i Nacho.