La partida del pròxim dissabte al trinquet de Bellreguard comptarà amb la presència de Ian amb el seu equip, Xeraco. El rest de Senyera va patir unes molèsties al muscle dret a la darrera jornada que va obligar al pilotari de 25 anys a passar pel metge. Finalment, Ian no té cap lesió muscular i podrà disputar un duel decisiu per a accedir les semifinals de la XXXVII Lliga Bankia de raspall-Trofeu Diputació de València.

Xeraco -Ian, Canari i Ricardet- i Villanueva de Castellón -Marrahí, Roberto i Gabi- s'enfrontaran a la novena jornada amb una distància de puntuació de només dues unitats. Els de La Safor suma deu punts pels vuit dels riberencs. Així, amb quatre unitats encara en joc, el trio de Marrahí necessita guanyar per seguir viu a la competició. Per la seua banda, els xeraquers es classificarien automàticament per a la segona fase si aconsegueixen el triomf.

Per este motiu, el possible dubte de Ian podia haver condicionat la batalla de Bellreguard. Tot va quedar en un esglai, encara que el rest tornarà al metge la setmana que ve. Ara no pateix cap molèstia i les proves que es va efectuar descarten la lesió muscular. El pròxim dimarts, Ian se sotmetrà a una artroressonància per conéixer si té alguna afectació a l'articulació o el tendó. «Feia temps que no podia traure com jo solia fer però a l'última partida el dolor va anar a més, venia per dalt i no tenia la meua força habitual. Estava acabant les partides amb el muscle carregat, una cosa que ho solucionava cada setmana amb el fisioterapeuta», va explicar Ian.