Murla va aconseguir una vida extra a la XIX Lliga Bankia d'escala i corda després de guanyar, 45-60, el seu duel davant l'equip representatiu de Dénia, que jugava a casa, format amb Soro III, Félix i Héctor. Genovés II, Santi i Bueno sumaren dos punts vitals per mantenir les opcions de classificar a semifinals. Una ronda on ja no estaran els deniers, ja que era una partida amb tot en joc. No obstant això, els murlers queden pendents del que faça hui Montserrat. Si els riberencs sumen un punt, el trio de Genovés II quedarà fora de la fase eliminatòria.

Murla va aconseguir capgirar el marcador amb 40-35 en contra i a partir d'ací, quasi tots els jocs foren blaus. Amb un Santi superlatiu, el trio de Genovés II havia manat al llarg de quasi tota la partida. Tanmateix, Bueno va estar encertat als jocs finals.

La jornada 12 continuarà este dissabte al trinquet de Pelayo. A partir de les 18.30 hores, Montserrat, amb Marc, Jesús i Álvaro Gimeno, i Pedreguer-MasyMas, amb Francés, Nacho i Pere, s'enfrontaran a la catedral de la pilota amb molt en joc per als riberencs. Qualsevol puntuació del trio de Marc serviria per a confirmar la seua presència a les semifinals a falta de dues jornades per concloure la fase regular. Una ronda on espera el trio de Francés, que es va classificar a la darrera data.

Per altre costat, Almusssafes, amb De la Vega, Raúl i Monrabal II, va estrenar el caseller de derrotes de l'equip líder, Benidorm -Pere Roc II, Javi i Carlos-, al trinquet de Sueca, 60-35.