El trio de Benidorm -Pere Roc II, Javi i Carlos- va tornar a recuperar la senda de la victòria ahir contra l'equip de Vila-real -Puchol II, Tomàs II i Guillermo- al trinquet Miguel Canya I de la Pobla de Vallbona. Els de la Marina Baixa van aconseguir el triomf per 60-25. Un resultat que demostra el domini benidormer al llarg del duel, on el trio de Puchol II només va obtenir un joc, i del campionat. El trio de Pere Roc II és el líder destacat de la fase regular de la XXIX Lliga Bankia d'escala i corda.

Amb el triomf d'ahir, Benidorm no va fer més que refermar una superioritat que ha plasmat al llarg de la Lliga i que s'havia vist embrutida en caure contra el cuer de la classificació, Almussafes -De la Vega, Raúl i Monrabal II-, a la darrera jornada. I és que els benidormers ho havien guanyat tot fins eixa partida, on van perdre el títol d'invicte de la competició. Esta derrota va truncar la bona trajectòria del trio de Pere Roc II de cara a l'anada de les semifinals, ja que els de la Marina Baixa descansaran a l'última jornada. Ara, amb la victòria contra Vila-real, Benidorm aplega a la següent ronda amb la dinàmica guanyadora d'abans del confinament -únic trio en classificar-se abans de l'aturada- i que continuaren en la tornada de la Lliga als trinquets.

La diferència en el marcador d'ahir, és un reflex de la superioritat de Benidorm a la Pobla de Vallbona. I no perquè el trio de Puchol II no fera una bona actuació. De fet el rest i Tomàs II ho intentaren però enfront van tindre un trio intractable.

Esta derrota va suposar que Vila-real va perdre el segon lloc en favor de Pedreguer-MasyMas -Francés, Nacho i Pere-, que descansava, ja que la diferència en el marcador va fer que el coeficient de tantejos vila-realencs baixara considerablement.

L'al·licient de l'última jornada serà qui acaba segon, ja que si Montserrat -Marc, Jesús i Álvaro Gimeno- guanya el dimecres a Murla al Nou Trinquet de Guadassuar també tindria opcions. Mentrestant, hui serà el torn de Dénia contra Almussafes, a partir de les 18.30 hores, al trinquet Tio Pena de Massamagrell.