La Lliga Bankia en la modalitat d'escala i corda tancarà hui la penúltima jornada de la fase regular al trinquet de Guadassuar on l'equip de Murla de Genovés II, Santi i Bueno s'enfrontarà al de Montserrat de Marc, Jesús i Álvaro Gimeno.

Amb les quatre places de les semifinals ja adjudicades, falta concretar l'ordre en el qual acabarà esta ronda cada equip per a definir les eliminatòries. Els primers classificats, que seran Pere Roc II, Javi i Carlos, jugaran contra els quarts i els segons contra els tercers.

La partida d'esta vesprada podria modificar la classificació provisional perquè el conjunt que encapçala Marc es troba en disposició d'igualar a 15 punts amb les formacions capitanejades per Puchol II i Francés, que són les altres semifinalistes, i de superar-les pel millor coeficient de jocs a favor i en contra.

La competició va visitar ahir dos trinquets. Primer el de Massamagrell, on s'havia de jugar la partida entre el trio de Dénia de Soro III, Félix i Héctor i el d'Almussafes amb De la Vega, Raúl i Monrabal II. Però la pluja va obligar traslladar el duel a Pelayo on van guanyar De la Vega i els seus companys per 60-30.

Nou president

Josep Maria Cataluña és des d'ahir president de la Fundació per la Pilota Valenciana, entitat que gestiona el món professional d'este esport.

Cataluña succeeix en el càrrec a Josep Maria Soriano, que ha sigut president durant més de dos anys i que va presentar la seua renuncia en la reunió ordinària celebrada pel Patronat «per qüestions personals i perquè amb setanta-cinc anys em trobe en una edat en la qual preferisc passar a un segon pla», explicava Soriano.

Altres punts que es van tractar en la reunió del Patronat van ser la reestructuració del pressupost per al present exercici degut a la pandèmia, la modificació del calendari esportiu, també a causa de la Covid-19 o la creació d'una competició per als pilotaris de segon nivell, així com l'aprovació d'un nou comité tècnic on també estaran trinqueters i jugadors.