El cartell de la final de la Lliga Bankia d'escala i corda es va concretar ahir al trinquet de Pedreguer on Puchol II, Tomàs II i Guillermo van certificar la passada després de superar per segona vegada al trio local de Francés, Nacho i Pere, esta vegada per 60-40.

La primera semifinal va necessitar la pròrroga i ahir hi hagué moments en els quals va semblar que la segona eliminatòria també podia anar a la mort sobtada. I és que Francés, Nacho i Pere van estar capaços de distanciar-se en dos jocs i aguantar l'avantatge fins al 25-35. Però el trio de Pedreguer va deixar de definir amb tanta eficàcia i també va perdre un poc de contundència. No de manera exagerada, però el suficient perquè la formació de Vila-real igualara i es posara per davant en 40-35.

El canvi de papers començava a ser evident. L'equip de Vila-real continuava sent segur i inclús va incrementar les seues prestacions, principalment davant. Puchol II seguia duent el pes de la partida i Tomàs II destacava en la consecució del quinze, sobretot si des del rest s'encarava a la llotgeta. I Guillermo va passar d'aparéixer amb oportunes intervencions a convertir-se en un seriós problema per als rivals per les seues pilotades fortes i ben col·locades. A més a més, el punter va complir millor que bé en la ferida. A l'altre costat de la corda hi havia intenció, ganes i solidesa defensiva, però menys capacitat per a acabar el quinze, a més d'algun regal en pilotes clares per a tancar que van caure a terra.i Guillermo van pegar cada vegada amb més confiança, mentre que els seus rivals veien com s'escapava la possibilitat de jugar pel títol el pròxim dissabte a Pelayo, com finalment va succeir.chirographi. Verecundus ossifragi vocificat apparatus bellis, et zothecas suffragarit apparatus bellis. Aegre gulosus cathedras infeliciter adquireret