El VII Trofeu Diputació d'Alacant d'escala i corda va ser presentat ahir a l'Estadi Olímpic de La Nucía amb la presència dels pilotaris de la província Pere Roc II, Santi i Pablo de Sella, acompanyats del màxim responsable de l'àrea d'Esports de la Diputació d'Alacant i alcalde de La Nucia, Bernabé Cano, així com el president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Catalunya. Es tracta del torneig més important de la pilota professional que es juga al territori alacantí i on participaran la majoria de figures actuals, encara que s'ha prioritzat la presència de pilotaris autòctons.

Ondara serà l'escenari que obrirà el trofeu el pròxim dijous 30 de juliol amb l'enfrontament de Genovés II i Jesús contra Francés i Héctor. Al llarg de set jornades, els pilotaris disputaran eliminatòries fins a aplegar a la final del 8 d'agost al trinquet de Benissa.

"Estic content de participar en un torneig que l'any passat vaig tindre la sort de guanyar i tractaré de revalidar el títol", va comentar Pere Roc II. Per la seua banda, Santi va dir que "És un trofeu de casa. Per part dels jugadors alacantins trobem a faltar el fet de jugar prop de casa perquè els desplaçaments són llargs", mentre que per a Pablo de Sella "és molt important jugar este torneig. Sóc d'Alacant i vindrà molta gent a donar-me suport". Tanmateix, Cataluña va recordar que "un dels objectius de la Fundació és recuperar la pilota a les comarques del sud".

Entrades de la final de la Lliga

Així mateix, la final de la Lliga Bankia d'escala i corda -Benidorm enfront de Vila-real, el pròxim dissabte 1 d'agost al trinquet de Pelayo ja té disponibles les seus entrades a un preu de 20 euros. Els bitllets es podran adquirir des de hui a les taquilles de la catedral de la pilota valenciana.