El Trofeu Mancomunitats en la modalitat de raspall va sorgir en l'anterior temporada a conseqüència de la unió de tres tornejos clàssics, però curts, els auspiciats per les mancomunitats de la Safor, la Ribera Alta i la Costera-Canal. El resultat va ser l'esperat pel ressò que va generar el nou esdeveniment: a més soroll i amb els trinquets plens, la pilota guanya.

La segona edició va ser presentada ahir a Gandia i la previsió no pot ser més favorable: el producte es manté pel que fa al format, però augmenta considerablement el nombre de partides. El doble pel que fa a la fase regular, amb un total de 12, més les semifinals i la final.

Des de la jornada inaugural del pròxim dissabte a Bellreguard i fins a la final del 5 de setembre al Genovés, el torneig visitarà Xeraco, Guadassuar, Castelló de Rugat, Piles i Villanueva de Castellón.

Els huit equips participants han estat distribuïts en dos grups. En l'A competiran Punxa i Seve, Ximo i Tonet IV, Moltó i Néstor així com Pablo i Canari. I en el Grup B seran de la partida Marrahí i Lorja, Ian i Roberto, Vercher i Sanchis i Vicent i Brisca.

Fi dels quarts de final

El Trofeu Generalitat de raspall va tancar ahir els quarts de final al trinquet de Villanueva de Castellón on Marrahí i Murcianet es van imposar a Pablo i Roberto per 25-0. Les semifinals es jugaran esta vesprada a Xeraco i el divendres a Dénia.

Ell Trofeu Diputació d'Alacant també va concretar ahir els quarts de final. Va ser a Ondara on Giner i Tomàs II van superar per 60-50 a Pere Roc II i Monrabal II. Les semifinals es jugaran demà i el dijous a Dénia i Ondara i la final el diumenge a Benissa.