A l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona hi hagué ahir dues presentacions: la del trofeu d'estiu, que vol convertir-se en un referent dels disputats en estes dates, i la del conveni signat amb la Fundació per la Pilota.

El trofeu, veritablement, té un cartell que tal vegada es podria igualar canviant alguna peça, però no superar. Es jugarà amb el format curt de dues semifinals i la final, començant el dissabte amb la partida que enfrontarà a Puchol II i Carlos contra De la Vega i Nacho.

La següent eliminatòria tindrà lloc el pròxim dilluns i en este cas s'anuncia a Genovés II i Félix contra José Salvador i Javi. El títol es resoldrà el proper dissabte 15 d'agost.

Pel que fa al conveni i segons va explicar el president de la Fundació, Josep Maria Catalunya, «l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona es converteix en patrocinador nostre. Esta relació ha de ser un exemple per a molts ajuntaments perquè queda demostrat que poden conviure l'activitat habitual d'un trinquet, els clubs locals on es forma la base i l'elit de la pilota», va dir.

Des de l'Ajuntament, el primer edil, Josep Vicent Garcia, va assenyalar que «amb esta col·laboració demostrem que tenim ganes de perseverar i d'estar presents en el món de la pilota. Això no és una aposta puntual sinó que tindrà continuïtat».

Trofeu Diputació d'Alacant

Pel que fa a les competicions que ja estan en marxa, al trinquet d'Ondara es jugarà hui la segona semifinal del Trofeu Diputació d'Alacant, que enfrontarà a Marc i Sala contra Giner i Tomàs II.