Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ian i Sanchis jugaran la final del trofeu que ha arribat per a ajudar a la pilota

En el mateix torneig, però d'escala i corda, José Salvador i Félix guanyen en la jornada inaugural

Ian i Sanchis es van convertir ahir en els segons finalistes del Trofeu Generalitat Valenciana de raspall en superar al trinquet de Dénia a Marrahí i Murcianet pel resultat de 25-15.

Les dues parelles van alternar el domini al dau fins a la igualada a 15. Va ser en eixe moment quan Ian va augmentar les seues prestacions, situació que va permetre trencar des del rest per a posteriorment acabar novament amb la treta, encara que Marrahí i Murcianet van tindre val per a igualar.

També ahir, però a Vila-real, va començar el mateix torneig en la modalitat d'escala i corda. José Salvador i Félix es van imposar a Soro III i Javi per 60-50. La partida va ser molt bona.

Els dos trofeus es van presentar oficialment ahir a Pelayo on la directora general de Promoció Institucional de Presidència, María Fernanda Escribano, i el president de la Fundació per la pilota, Josep Maria Catalunya, van explicar que la creació dels trofeus respón a la voluntat de la Generalitat d'ajudar a la reactivació de la pilota professional.

Benissa i la Pobla

Pel que fa a la programació de hui, al trinquet de Benissa es disputarà la final del Trofeu Diputació d'Alacant amb Genovés II i Jesús mesurant les forces davant Giner i Tomàs II.

Les dues parelles estan completant un magnífic campionat i arriben pletòriques.

També hui comença el Trofeu la Pobla de Vallbona al trinquet municipal de la localitat del Camp de Túria amb la semifinal que enfrontarà a Puchol II i Carlos contra De la Vega i Nacho.

Compartir el artículo

stats