El Trofeu de la Pobla de Vallbona d'escala i corda va completar ahir la seua final amb el triomf de Genovés II i Félix contra José Salvador i Javi per 60-30. Genovés II va donar una classe de colps que José Salvador no podia tornar, sobretot buscant la corda, mentre que Félix va anar agafant nivell al llarg de la partida, sent el més decisiu ahir. Els vencedors jugaran el pròxim dissabte contra Puchol II i Carlos.

Tanmateix, el rest de Vinalesa jugarà hui juntament amb Bueno el Trofeu Generalitat Valenciana d'escala i corda. El trinquet Tio Pena de Massamagrell serà la seu a partir de les 18.30 hores de la segona partida de quarts de final contra De la Vega i Nacho, per un lloc a les semifinals on esperen José Salvador i Félix.

El frontó torna a escena amb el Trofeu Diputació de València. Massalfassar serà la primera seu d'un campionat que disputen quatre parelles formades amb els millor jugadors del planter de la Fundació amb els especialistes autòctons de la modalitat de tres parets. Demà, a les 19.30 hores, Puchol II i Bueno obriran el trofeu contra Pere Roc II i Carlos.

Així mateix, la modalitat de raspall també va estrenar ahir el II Torneig Mancomunitats amb triomf de Salelles II i Canari contra Moltó i Néstor per 25-20. Esta victòria va significar que els guanyadors sumaren dues unitats, per altre punt per a la parella perdedora.