De la Vega i Bueno van presentar ahir la seua candidatura al Trofeu Diputació de València de frontó, en guanyar a Puchol II i Adrián de Museros (41-22) a Atzeneta del Maestrat. Amb este triomf, la parella guanyadora suma quatre punts i es col·loca al capdavant de la classificació.

Per la seua banda, Puchol II i Adrián no van obtenir cap unitat, perquè no van aplegar a 32 jocs al marcador. La diferència en el resultat reflecteix el domini d'una parella que va canviar les seues habituals posicions De la Vega va actuar de davanter -recital, aprofitant la lentitud del frontó atzenetí- i Bueno darrere. Tot i el marcador, Puchol II i Adrián van arribar a igualar a 12 jocs.

Pel que respecta al raspall, els encreuaments de les semifinals del II Torneig Mancomunitats es van conéixer ahir al trinquet de Villanueva de Castellón. Marrahí i Lorja van finalitzar líders del grup B, amb 6 punts, en véncer per 25-20 a Vercher i Sanchis. Estos últims van classificar-se com a segons amb 5 unitats.

Es tractava d'un duel entre els dos primers a la taula que finalment no van variar la seua posició. Marrahí i Lorja van emportar-se el triomf en una partida dauera, on la reballada en favor dels vencedors va resultar clau.

Només va haver-hi un moment on es va poder trencar el dau. L'oportunitat va ser per a Vercher i Sanchis amb 15 iguals a l'electrònic. El duo derrotat va disposar d'un val-30 en favor seu que no van poder tancar.

Amb este resultat, Marrahí i Lorja jugaran a les semifinals contra Salelles II i Canari, mentre que Vercher i Sanchis s'enfrontaran a Ximo i Tonet IV.

Pel que respecta a l'última partida de la fase regular del Torneig Mancomunitats, no es disputarà. El confrontament entre Vicent i Brisca contra Ian i Roberto va quedar suspés per una lesió al dit del rest de Xeraco. La partida estava programada al trinquet de Xeraco però era intranscendent, ja que ambdues formacions no tenien opcions d'arribar a la següent ronda. No obstant això, la instal·lació de la Safor sí que acollirà hui la penúltima partida del Trofeu Mancomunitats Joves entre David i José, i Cano i Momparler, a les 17.00 hores.

Escala i corda

El XII Trofeu Diputació de Castelló descobrirà hui al seu primer finalista al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Marc i Jesús o Pere Roc II i Pere són les parelles que iniciaran esta lluita a partir de les 18.30 hores.