Marrahí i Lorja lluitaran contra Ximo i Tonet IV per alçar el II Torneig Mancomunitats. La seua victòria (25-10) davant Salelles II i Canari, en la segona semifinal disputada ahir al Nou Trinquet de Guadassuar, va permetre a la parella vencedora accedir a la final. El domini, força i resistència de Marrahí va desnivellar una partida que fins el 10 iguals estava equilibrada.

El joc guanyat des del dau va ser la tònica de la partida fins eixe resultat. La tensió estava prou present des de l'inici. Els crits entre pilotaris cada vegada que convertien un quinze així ho van reflectir.

La primera vegada que es va trencar el dau va ser amb el 15-10. Marrahí i Lorja van aprofitar la tendresa defensiva de Salelles II, així com la desconcentració de Canari, el qual va regalar diverses pilotes parades quan ho tenia tot a favor.

El val-net que realitzaren els rojos al següent joc va confirmar a Marrahí com la figura del día. Quan el de Villanueva de Castellón es va ficar a jugar, es va apoderar de Salelles II. El rest d'Oliva va anar desunflant-se després d'un inici on va convertir tres tretes i deixar colps que feren gaudir a escala, galeries i llotges.

Tot i que defensivament no va estar encertat, va lluir-se amb dues accions estètiques, especialment la segona. Salelles II va evitar que la pilota anara a la xarxa, botant i ajudant-se en el peu a la muralla. No obstant això, Salelles II va perdre força i Marrahí va anar creixent gràcies a la confiança que li aportaven els errors del seu rival. Tanmateix, Lorja si que ho va parar tot, i com també el seu company va anar a més.

Cal dir que els rojos van tindre oportunitat de trencar el dau al primer joc però van perdre el val del qual van disposar. A més a més, Canari va rebre una pilotada al genoll per part de Lorja, amb 15-10, i va acabar el duel coixejant i amb clars símptomes de dolor.

Presentació de la Copa

La Copa Diputació de València-Caixa Popular, en escala i corda i raspall, arranca hui amb la presentació de la competició (12.00 hores) al Pati dels Scala de la Diputació Provincial de València. L'acte comptarà amb la presència dels equips participants i de la representació d'autoritats.