El II Torneig Mancomunitats de raspall arriba a la seua final. El Genovés decidirà el campió entre dues parelles que han tingut una trajectòria similar al llarg del trofeu. Ximo i Tonet IV o Marrahí i Lorja, només un d'estos dues podrà alçar hui el títol en una partida que arrancarà a les 18.30 hores.

Marrahí i Lorja no coneixen la derrota. Només Vercher i Canari (25-20) van ficar en dificultats a esta parella a la fase regular, ja que la resta de resultats van ser còmodes. A semifinals, la parella de la Ribera Alta va véncer a Salelles II i Canari per 25-10.

Precisament este duo va ser l'únic que va guanyar a Ximo i Tonet IV (25-20). Això va ser a la seua estrena però tot i esta entropessada, la parella finalista va finalitzar com líders del grup A. A les eliminatòries, Ximo i Tonet IV van aconseguir el triomf davant Vercher i Sanchis (25-20).

El trinquet del Genovés tindrà l'aforament limitat, és a dir, que una vegada s'esgoten les entrades no es podrà accedir al recinte de La Costera.

Frontó i escala i corda

El Trofeu Diputació de València de frontó va presentar ahir la seua final que es disputarà demà a Almussafes. L'Ajuntament de la localitat de la Ribera Baixa va acollir l'acte amb la presència dels finalistes -De la Vega i Bueno contra Genovés II i Alejandro-, junt amb José María Cataluña, president de la Fundació per la Pilota Valenciana; Rafa Vidal, vicepresident de la Federació, Davinia Calatayud, primera tinenta d'alcalde del consistori almussafenc.

Tanmateix a Sueca es va celebrar ahir la final del Trofeu de l'Arròs. Soro III i Salva van aconseguir una victòria ajustada (60-55) davant Giner i Tomás II. El despertar del rest de Massamagrell va ser la clau perquè el seu equip capgirara la dinàmica inicial en favor dels perdedors.