El Genovés va viure ahir la victòria del seu veí. Tonet IV va demostrar la classe que atresora, i juntament amb Ximo, van conquerir el II Torneig Mancomunitats al trinquet de La Costera. Marrahí i Lorja van intentar-ho però amb 15-10 en contra, els subcampions van perdre el joc al dau i al següent tanteig els guanyadors no deixaren passar l'oportunitat. L'electrònic va finalitzar amb 25-10 en una partida que tot i l'aforament limitat -a causa de les mesures de prevenció per la Covid-19- el públic va bramar gràcies al bon joc desplegat per ambdues parelles.

Amb 15-10 per a Ximo i Tonet IV i des del rest, el de Castelló de Rugat va pegar un pas endavant defensivament. Lorja buscava la seua dreta però Ximo va respondre i Tonet IV va créixer en defensa. Als jocs inicials des del dau, Lorja si havia fet mal al genovesí, buscant-li l'esquerra.

Tot i que els blaus es va emportar este joc, el primer quinze va ser de Marrahí. La partida era dauera fins eixe moment i l'anotació del rest roig era la primera ofensiva des del rest però Tonet IV no ho va permetre.

A l'últim tanteig, els campions van clavar un val-net però Marrahí i Lorja van tindre orgull per complicar-los el joc (val-30), encara que ja era tard. Una treta de Ximo va sentenciar el torneig.

Per altre costat, el XV Trofeu Diputació de València sabrà hui qui és el nou campió entre les tres parets, De la Vega i Bueno o Genovés i Alejandro. El frontó municipal José Ventura d'Almussafes serà el jutge d'esta partida que iniciarà a les 11.30 hores i que serà retransmesa en directe per À Punt.

Genovés II i Alejandro van finalitzar líders de la fase regulars amb 5 punts, mentre que De la Vega i Bueno van ser segons amb 4 unitats. En l'enfrontament directe entre els dos equips, la victòria va ser per als primers (38-23) al frontó de Xeresa.