El segon entrenament de la Selecció absoluta masculina als ordes de Vicent Molines, tindrà lloc diumenge que ve 27 de setembre en el magnífic poliesportiu Camilo Cano de La Nucia. En aquesta nova sessió, el seleccionador ha preparat un entrenament de Llargues, per a provar als jugadors seleccionats en la modalitat mare de la pilota valenciana.

Els jugadors que estaran presents el diumenge són: Josep Roig, Diego López, Ángel Reig, Juan Bautista Buigues, Saxa Kruithof, José Luis Calvo, Natxo Chacón, José Antonio Martínez, Rodrigo Sebastià, Pablo Vidal, Victor Bueno, Marc Giner i Seve Martínez.

Les pròximes sessions d'entrenament seran el diumenge 4 d'octubre i el dissabte 10 d'octubre. Aquests entrenaments encara són els primers de la temporada, per la qual cosa encara es realitzaran molts més fins al mundial, que es disputarà a l'agost del 2021, si la situació sanitària ho permet.

De moment, estan pujant els casos de caontagis de Covid-19 a nivel estatal i hi ha por de que es poden tancar competicions esportives.