Les categories més competitives, primera, segona i tercera de la competició de carrer es posaran en marxa el pròxim cap de setmana. En el cas de primera categoria lluitaran quatre equips pel títol absolut del torneig, que defensa enguany el vigent campió, Lanzadera Montserrat. Les partides de la primera jornada tindran com a protagonistes a l'Electrofassar Massalfassar A, guanyador en el 2019 de la segona categoria i que puja enguany a primera, que s'enfrontarà en casa el pròxim dissabte precisament amb el Lanzadera Montserrat A, i a Ovocity Marquesat A, que rebrà al seu carrer al Fontaneria Bueno Meliana A. En la competició juvenil paralela a la categoria senior de primera les partides enfrontaran al Carraixet Tavernes Blanques amb el Lanzadera Montserrat, i a Ovocity Marquesat amb el Fontaneria Bueno Meliana.

Pel que fa a la divisió de plata, començaran aquesta setmana a jugar un total de huit equips: Autos Meliana C, Profisco 2000 Borbotó A, Bar Valencia Quart A i Faura B, que formaran el grup A de la categoria, i Ajuntament de Beniparrell, Caixa Popular Meliana B, Mobles Guillen Faura A i Inmobiliaria Palanca Foios A, que jugaran en el grup B. Mentre que en tercera categoria hi haurà altres huit formacions lluitant pel campionat. El grup A comptarà amb els equips de Profisco 2000 Borbotó C, Faura C, Caixa Popular Foios B i Via Augusta Massalfassar B, jugant en el grup B Caixa Popular Godelleta, Ovocity Marquesat B, Lanzadera Montserrat B i Profisco 2000 Borbotó B.

D’esta manera, en la 34 edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, aquesta setmana s'inicien les categories que quedaven per iniciar la seua competició. Una competición que té molt de emoció por la cualitat dels participants i per que hi ha moltes partides que no es decideixen fins al final de les partides.