La Copa Diputació de València – Caixa Popular va oferir una de calç i una altra d’arena en les partides disputades ahir. En la modalitat de raspall, Vercher i Roberto van ser molt superiors a Badenes i Tonet IV en la victòria per 25 per cap al trinquet del Genovés. I a Vilamarxant, Genovés II i Nacho es van imposar per 60-55 a Pablo de Sella i Santi en una confrontació llarga i renyida.

Vercher i Roberto van fer una demostració de força i habilitat davant l’altre equip que aspirava a situar-se com a líder en solitari del Grup A, però ni Badenes ni Tonet IV van tindre el dia i s’han de conformar amb continuar segons. Cada pilota que tocava Vercher era un cartutx de dinamita i les accions de Roberto sempre van estar ben executades, bé per a evitar a Tonet IV o directament per a acabar el quinze. Enfront, Badenes i Tonet IV van començar bé, però després de perdre el seu primer joc al dau amb val-net a favor van caure en una espiral d’errades.

A Vilamarxant, les dues parelles van signar una molt bona actuació. Genovés II i Nacho van començar un poc gelats, sobretot l’escaleter, situació que Pablo i Santi van aprofitar per a distanciar-se en 35-55. A continuació va arribar la remuntada, treballada i complicada, perquè Pablo va continuar mostrant-se segur i Santi implacable. La victòria situa a Genovés II i Nacho segons del Grup B mentre que De la Vega -ahir Pablo- i Santi són tercers.

Ambdues competicions continuen esta vesprada. La Copa de raspall al trinquet de Bellreguard, on Marrahí i Lorja jugaran contra Punxa i Raúl. I en escala i corda, Marc i Tomàs II s’enfrontaran a José Salvador i Javi al trinquet Pelayo.

En la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular i pel que fa a la disciplina de raspall, Vicent i Ricardet van guanyar a Momblanch, Murcianet i Nicolàs al trinquet de Piles. I per últim, cal apuntar que a Sueca, en el joc per dalt corda, Lostado i Bueno van superar per 60-35 a Vicent i Héctor. Hui, l’única partida programada tindrà lloc a la Llosa de Ranes on Pablo i Néstor jugaran contra Rafa, Javi López i José.