Marc i Tomàs II continuen amb pas ferm en la Copa Diputació de València – Caixa Popular d’escala i corda, competició que segueix sent un suplici per a José Salvador i Javi. Ambdues parelles es van enfrontar ahir al trinquet Pelayo, on els primers es van imposar pel tanteig de 60-40.

L’actuació dels representants de Montserrat va ser prou semblant a les oferides en les partides anteriors. Les dues línies carreguen i van acumulant víctimes per la força. La solidesa defensiva també està sent una qualitat perquè quan els rivals disparen apareixen mans que són capaces de tornar pilotes en caldo.

José Salvador i Javi van millorar respecte a aparicions anteriors, però a la parella li continua faltant pólvora. Els representants de Pedreguer van complir i van es van buidar, però la velocitat que van imprimir a la vaqueta en les escomeses ofensives no va ser tanta com la dells seus oponents.

La Copa en la modalitat de raspall també va tindre ahir partida, en el seu cas al trinquet de Bellreguard i per a tancar la mateixa tercera jornada. L’equip de Castelló de Marrahí i Lorja va superar al de Xàbia de Punxa i Raúl, este últim substitut del lesionat Sanchis.

En el començament hi hagué equilibri. Després de la igualada a 5, però, Marrahí i Lorja van encarrilar el triomf amb autoritat. El rest de Castelló va tornar a ser la figura encara que Lorja continua sent un molt bon complement tant per a acabar quinzes com per a evitar-los. La suma dels 2 punts deixa a Marrahí i Lorja en la segona posició del Grup B mentre que Punxa i Sanchis es mantenen en la posició de cuers. La quarta jornada començarà demà al trinquet de Xeraco.

La Copa en la modalitat d’escala i corda es traslladarà hui fins a Xàbia per a tancar la tercera jornada. En partida corresponent al Grup A, l’equip de Vila-real de Soro III i Jesús s’enfrontarà a la de la Pobla de Vallbona de Puchol II i Guillermo. La confrontació serà retransmesa en directe per À Punt a les 11.30 hores.

Ambdues parelles estan rendint millor que bé en el torneig i la guanyadora acabarà la jornada encapçalant en solitari la classificació del seu grup. Soro III i Jesús estan sent una parella on les virtuts de cadascun han fet un bloc. La capacitat de tornar-ho tot del campió individual i la solvència ofensiva del mitger de Silla sol predominar en el joc, encara que també ha quedat demostrat que si les circumstàncies ho requereixen, Soro III pot ser la punta de llança i Jesús el baluard.

En el bàndol contrari és més que evident la influència de Puchol II en l’equip. I com és habitual, el de Vinalesa està jugant i liderant amb total solvència. Davant, Guillermo ha tingut tres fases en les dues partides completades. En la primera va començar fluix i va acabar bé mentre que en la segona va estar perfecte.