Puchol II i Guillermo van haver de suar per aconseguir el triomf ahir a Xàbia. Una situació que en principi era esperada, ja que enfront tenien a Soro III i Jesús, però el mal inici de la parella de Vila-real feia presagiar una victòria còmoda de l’equip de la Pobla de Vallbona. Puchol II i Guillermo van començar la partida que tancava la tercera jornada de la XIII Copa d’escala i corda amb quatre tantejos en favor seu.

Un avantatge aconseguit partint de la seguretat de Puchol II, i en especial, a l’eficàcia de Guillermo. El del Puig no cometia errades i amb el canó que té com a braç feia mal a uns irregulars Soro III i Jesús. El mitger de Silla no entrava en joc i, el seu rest va haver de canviar l’estratègia amb jocs llargs per tal de recuperar la confiança perduda. Els de la Plana Baixa ho van aconseguir a poc a poc, sobretot que Jesús va despertar. Això va fer tremolar a Guillermo i els castellonencs van retallar el marcador fins a igualar en tres ocasions. Això no obstant, mai es ficaren per davant i tres pilotades de Puchol II des del dau, van atorgar els dos punts a la seua formació per mantenir la segona plaça del grup A amb cinc unitats, per les quatre dels seus rivals, tercers.

Castelló serà l’escenari d’apertura de la quarta jornada de la VI Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular. Vercher i Roberto, conjunt de Sueca, es mesuraran amb Moltó i Josep, duo de Barxeta, a les 18.00 hores. Els suecans marxen al capdavant del grup A amb un complet de victòries que es tradueix en sis punts, mentre que els de la Costera són els cuers amb una unitat.