La XXXI Lliga de Perxa Trofeu Diputació d’Alacant 2020 tindrà la seua festa final diumenge que ve 4 d’octubre en la localitat de Fageca. Al carrer Sant Josep d’aquesta població de la comarca del Comtat d’Alacant es disputaran les finals de la primera, segona i tercera categoria d’aquesta modalitat de les ratlles.

A les 9.30 hores del matí del diumenge, es jugarà la primera de les finals del diumenge, la qual disputaran els equips de la tercera categoria del CPV Benimantell i el CPV Xixona. Aquesta partida es preveu molt emocionant i igualada, ja que, en els enfrontaments de la fase regular, va guanyar un cada equip, Benimantell va guanyar la partida per 10 a 6, mentre que Xixona va guanyar la seua per un ajustat 10 a 9.

El plat fort del dia serà a les 12 hores del migdia, amb la final de la màxima categoria, en la qual s’enfrontaran els equips del CPV Castells A i el CPV Tibi. Per part de la formació de Castells, jugaran Salvador, José Luis, Álvaro, Ismael i Saxa, mentre que l’equip de Tibi estarà format per Isaac, Julio, Alejandro, Gaspar, Sergi i Alberto. Aquesta final també s’espera molt igualada, ja que en els enfrontaments previs entre ells van guanyar un cadascun a domicili, Tibi va guanyar al carrer de Castells per 10 a 7, mentre que Castells va vèncer al carrer de Tibi per un resultat més inflat de 10 a 3.

La tercera i última final, serà la de segona categoria, en la qual s’enfrontaran el CPV Agost i el CPV Castells B, que es disputarà a partir de les 15.30 hores de la vesprada.

Aquesta final sí que té un favorit, el qual és l’equip d’Agost, ja que pot presumir de comptar totes les seues partides per victòries en la fase regular, per la qual cosa està invicte en la competició.

D’altra banda, l’equip de Castells només ha perdut les dues partides de la fase regular contra els seus rivals finalistes, per la qual cosa segur que donen el cent per cent per a intentar vèncer en la final.