Després d’un mes de competició, en el que varen començar la seua participació un total de 59 equips, el 8 equips que més han destacat i més regularitat han mostrat lluitaran durant la jornada del diumenge per alçar aquest títol, el qual any rere any va guanyant popularitat en el mon de la Pilota Valenciana.

Com a mostra del creixement destaca l’increment de la participació, ja que l’any passat varen comptar amb 53 equips, pel que hi ha 6 equips més, tot i que hem viscut moments d’incertesa degut a la crisi sanitària viscuda.

Començarà la jornada de les finals amb la partida de la categoria sènior a partir de les 16:15h. Aquesta enfrontarà a l’equip de Parcent D i l’equip de l’Abdet A. L’equip local lluitarà per aconseguir aquest trofeu al seu trinquet, a més de la motivació extra que tindran per guanyar la final que se lis va resistir en l’edició anterior. En front tindran a l’equip de l’Abdet, els quals arriben per primera vegada a la final després d’haver fet un gran campionat, inclús eliminant als actuals campions en la ronda de semifinals. Més tard, a partir de les 17:00h aplegarà la final de la categoria femenina.