Giner i Félix van com un tir a la XIII Copa d’escala i corda. Tant és així que són l’únic equip que queda invicte a la competició i el més proper a tindre una plaça a les semifinals. La parella de Dénia acaricia les eliminatòries després de véncer ahir al combinat d’Almussafes, amb De la Vega i Santi, per 60-45 a Pedreguer. Un trinquet que és territori de Giner, cosa que va tornar a demostrar ahir en dominar el ritme del joc. Els deniers són líders amb vuit unitats per les tres dels de la Ribera Baixa, tercers.

De la Vega tornava a la competició, una vegada superada la lesió que l’havia apartat a les darreres dues jornades, i al principi ho va pagar, ja que no trobava la compenetració amb Santi. Dénia va aconseguir una primera distància de tres jocs, però Almussafes va respondre situant-se a un tanteig. Una tònica que es repetiria al llarg del duel, sempre en la iniciativa blava. Amb 50-45, els riberencs van tindre l’oportunitat d’igualar el lluminós.

La quarta jornada de la Copa d’escala i corda aplega hui a la fi del camí. Genovés II i Nacho, formació de Murla, es mesurarà a Pere Roc II i Pere, duo de Benidorm, en una partida que definirà les posicions de la classificació del grup B. El trinquet Vicent Pérez Devesa de la localitat benidormera acollirà el duel, a les 11.30 hores, que decidirà quina de les dues parelles encaren la següent data en més possibilitats d’accedir a les semifinals. Els benidormers, cuers amb tres punts, tenen a tir accedir al segon lloc, que ocupen els murlers amb quatre unitats.

A la mateixa hora que a la Marina Baixa, el trinquet d’Oliva serà l’escenari de l’última partida corresponent a la quarta jornada de la VI Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular.

Els segons i tercers classificats del grup B es batran en una partida que serà retransmesa en directe per À Punt i on els equips que la disputen esgoten les opcions d’aplegar a les eliminatòries. Per una banda, Badenes i Tonet IV, combinat del Genovés, sumen quatre punts després d’obtenir dues victòries i caure a la darrera data davant Vercher i Roberto, conjunt de Sueca. A l’altre costat formaran Salelles II i Canari, dupla representativa de Xeraco, amb més necessitats de puntuar en acumular tres unitats.

Per altra banda, la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular d’escala i corda va viure ahir un doble enfrontament. Vicent de Vinalesa i Héctor van superar per 60-35 a Diego d’Onda i Álvaro Gimeno al trinquet Batiste Viñes de Borriana. Així mateix, Julio Palau i Carlos van imposar-se per 60-30 a Pablo de Sella i Rafa a Petrer.