La Copa Diputació de València – Caixa Popular va tancar ahir la quarta fase de la fase regular en les dues modalitats i el desenllaç de les dues partides completades deixa com a conseqüència més rellevant el fet que Moltó i Josep s’han quedat sense opcions d’accedir a les semifinals del torneig de raspall.

El campió individual va quedar descartat després de la conclusió de la partida disputada al trinquet d’Oliva on Badenes i Tonet IV van superar a Salelles II i Canari per 25-15. Este resultat situa als vencedors segons en la classificació del Grup A amb 6 punts i als derrotats tercers amb 4. I com Moltó i Josep acumulen 2 punts a falta de dues jornades, com a molt podrien empatar a punts, però quedarien eliminats pel coeficient i el nombre de victòries.

La partida va ser molt bona. Llarga i intensa, amb els quatre pilotaris carregant de valent i compartint protagonisme. Tonet IV va tornar a ser el més decisiu en la consecució del quinze, però el treball que van fer Badenes, Salelles II i Canari va estar a la mateixa altura.En la modalitat d’escala i corda, la competició va visitar ahir Benidorm on Pere Roc II i Pere es van imposar a Genovés II i Nacho per 60-50. Este resultat deixa a les dues parelles igualades a 5 punts en la segona i tercera posició del Grup B, on els quatre equips mantenen les opcions de classificar-se. La cinquena jornada en la Copa de raspall comença hui al trinquet de Castelló mentre que en la disciplina per dalt corda ho farà el dimecres a Guadassuar.