El passat dimecres al trinquet municipal de L’Eliana es disputava la final del III Circuit d’escala i corda – Trofeu Fundación Trinidad Alfonso, a més de la partida pel tercer i quart lloc. Quique Marco, jugador del CPV Pobla de Vallbona, Dani Olmedo, qui pertany al CPV Alfàs del Pí i Pere Buigues, també del CPV Alfàs del Pí, eren els jugadors que es proclamaven campions d’aquesta edició del Circuit després de cuallar els tres una grandíssima final, en la que no donaven cap opció als rivals, que en aquest cas eren Joan Orts, del CPV Vinalesa, Carlos Gómez del CPV Beniparrell i Andrés Simó del CPV Marquesat, es dir, provinents tots ells d’escoles de pilota que treballen la base d’una manera molt important i que permet després nodrir les competicions de clubs així com l’escoles de tecnificació. La partida va tindre soles el color blau de l’equip que capitanejava Quique, qui des d’un inici va mostrar la seua superioritat, amb un pegada per baix impecable i un rebot molt segur i potent. A més, Quique va estar perfectament secundat per Dani, parant pilotes complicades i per Pere, qui practicament no va fer cap falta de ferida, i també es va mostrar prou segur jugant a la punta. Per l’equip roig, cal dir que ho vàren intentar fins l’ultim quinze, però no van tindre el seu millor dia, errant pilotes en ells poc habitual, tal volta, amb més nervis dels que hagueren dessitjat. No obstant es veu clarament en estos alumnes la constant progresió que porten des de l’inici de curs. Al final, el resultat va ser de 60 per 20, com deiem, per al trio de Quique, Dani i Pere. La vesprada començava amb la partida pel tercer i quart lloc que va resultar prou entretinguda i que disputaven els equips de Abel (CPV Moixent), Rubén (CPV Moixent) i Andreu (CPV Ondara) davant del de Toni (CPV Pobla de Vallbona), Óscar (CPV Pobla Vallbona) i Ivan (CPV Parcent). Es varen veure molt bones jugades amb quinzes llargs i molt bona actitud de tots els jugadors, en una partida que guanyava l’equip d’Abel, Rubén i Andreu pel resultat de 60 a 35. Aquesta festa de la promoció de la pilota no es la va perdre la corporació municipal de l’Ajuntament, que va estar representat pel seu alcalde, Salvador Torrent, i els regidors Jorge Pérez, Josefa Valenzuela, Jose Enrique Martínez i Vicente Zamora. A més, els alumnes van estar acompanyats en tot moment del seus monitors Pasqual Sanchis “Pigat” i Àlvaro Navarro. Cal també destacar la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso, institució que aposta de manera ferma per la base de la pilota valenciana.

Circuit Sub23 d’escala i corda

Trofeu Fundación Trinidad Alfonso. L’altre circuit que s’està disputant de manera paral.lela al sub18, és el sub23 també amb la col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso. En aquest cas, la competició, que té un format més llarg (lligueta tots contra tots) i que consta d’un únic grup de sis equips disputa esta setmana diferents partides. Fins el moment s’han disputat 7 partides (l’última d’elles ahir a Pelayo, de la que no tenim resultat a hora de tancament de l’edició), aleshores amb dues partides disputades cada equip, ens trobem amd dos equips que han aconseguit els sis punts en joc, són la parella de Vicent i Hilari, i el trio de Mario, Rafa i Cuadrat. Amb 3 punts es situa en tercera posició l’equip de Martí, Vicent i Dani, mentre que amb dos punts i quarts, estan els de Diego, Guillem Palau i Muedra II. Amb un punt tenim a Adrián i Àlex (éste últim lesionat), i sense puntuar, de moment, la formació de Donat, Efrén i Pablo S. La competició continuarà esta vesprada al trinquet de Vilamarxant amb la partida que enfrontarà a Mario, Rafa i Guillem Cuadrat front el de Adrián, que degut a la lesió d’Àlex, en aquest cas estarà acompanyat per Javier Campos i Miquel.

Individual sub18 de raspall

Trofeu Fundación Trinidad Alfonso. El campionat individual sub18 de raspall arriba a la fase decisiva, la ronda de semifinals. El passat dimecres es disputaven les dues partides que restaven de quarts de final entre Fran Cano i Jordi Momparler i la que enfrontava a Jorge Sanchis i Joan Pastor. El resultat d’ambdues partides era de 25 a 20, per a Jordi i Joan, que passen a semifinals, on ja esperaba Sergi Llopis. El quart semifinalista serà Fran Cano, que passa de fase com a millor perdedor de la ronda de quarts. Així, s’estableixen els encreuaments d’aquesta manera: Sergi Llopis s’enfrontarà a Jordi Momparler, mentre que Joan Pastor s’enfrontarà a Fran Cano. Aqueste dues partides es disputaran el pròxim dimarts 13 d’octubre al trinquet de Piles.