Salelles II i Canari continuen vius a la XIII Copa Diputació de València gràcies al seu triomf d’ahir davant Vercher i Roberto. La parella representativa de Xeraco va capgirar un resultat advers a Castelló de Rugat i va sumar dos punts claus per seguir lluitant per una plaça a les semifinals. Els de la Safor van igualar a sis unitats amb els segons classificats, Badenes i Tonet IV, duo del Genovés, encara que esta formació suma una partida menys que els xeraquers.

Tanmateix, la formació de Sueca va obtenir un punt i acumula un total de nou, tot i que el resultat no afectava en el seu accés a les eliminatòries, ja que va guanyar-se la plaça a la darrera jornada, però sí que es va assegurar finalitzar com a líder del grup A.

Xeraco va véncer per 25-20 després de perdre el primer joc al dau. A partir d’ací, l’equip que disposava de la treta, sumava el joc fins al 15-20. Salelles II i Canari van trencar el dau a Vercher i Roberto, encara que estos van disposar de val per concloure el duel, i Xeraco va tancar-lo des del dau. Marrahí i Lorja, duo de Castelló, estaran hui pendents del que passe hui al trinquet del Genovés. A partir de les 18.30 hores, Ximo i Seve, combinat d’Ontinyent, es juguen seguir vius a la competició. Si els de la Vall d’Albaida no guanyen els dos punts contra Punxa i Sanchis, formació de Xàbia, els de la Ribera Alta seran semifinalistes.

Per l’altre costat, la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular eviurà una situació similar. Soro III i Jesús, conjunt de Vila-real, s’enfrontaran a Marc i Tomàs II, parella de Montserrat. Si el que caiga d’estos dos equips no aplega als 50 tantejos, Puchol II i Guillermo, duo de la Pobla de Vallbona, es classificaran per a la següent fase.

Així mateix, Pelayo va acollir ahir la ‘Setmana universitària’ de la Universitat de València amb la victòria de Giner i Nacho sobre Genovés II i Félix per 60-30. El pròxim dissabte es completarà el cartell amb altra partida.