Ximo i Seve van dir adéu a les semifinals de la VII Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular amb una victòria. El combinat d’Ontinyent va véncer ahir a Punxa I Raúl, parella de Xàbia, per 25-20 però els dos punts aconseguits al trinquet del Genovés van ser insuficients per continuar en la lluita per les eliminatòries. Els de la Vall d’Albaida sumen sis unitats i marxen a la tercera plaça del grup B, mentre que el segon classificat, Castelló amb Marrahí i Lorja, acumulen vuit punts. Amb dues unitats més en joc, Ximo i Seve podrien igualar en puntuació als de Ribera Alta però el coeficient de tantejos els condemna. Respecte a la partida, Seve no va fallar una al capdavant i Ximo va estar tendre defensivament. A l’altre costat, cal destacar a Raúl.

La Llosa de Ranes tancarà la quinta jornada de la Copa de raspall a partir de les 18.30 hores amb una partida en la mira ficada en les semifinals. Badenes i Tonet IV, formació del Genovés, necessiten guanyar per a assegurar-se un lloc a les eliminatòries. La diferència en els coeficients de tantejos amb els tercers classificats del grup A, Xeraco amb Salelles II i Canari, fa possible esta jugada. Els de La Costera sumen sis unitats, igual que els de la Safor, però amb una jornada menys. Si els genovesins perden el duel, no soles donaran vida als xeraquers, sinó també als seus rivals d’avui. Moltó i Josep, equip de Barxeta, són els cuers amb dues unitats i per accedir a la següent fase han d’obtenir resultats molt favorables en les dues últimes dates.

Pel que respecta a la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular, Marc i Tomàs II, conjunt de Montserrat, van pegar un pas endavant de cara a les semifinals. Els de la Ribera Alta van aconseguir la victòria davant Soro III i Jesús, duo de Vila-real, per 60-25 a Dénia. Els riberencs furten el segon lloc del grup A als castellonencs i ara sumen vuit punts. La derrota de Soro III i Jesús va classificar a Puchol II i Guillermo.

El grup B de la Copa d’escala i corda arranca hui la seua particular cinquena data amb la igualtat per bandera. Només dos punts separen a Pere Roc II i Pere, parella de Benidorm, amb De la Vega i Santi, conjunt d’Almussafes. Els de la Ribera Baixa estan obligats a guanyar per a no acomiadar-se per continuar en la lluita per les eliminatòries.

En la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular d’escala i corda, Diego d’Onda i Álvaro Gimeno van guanyar a Pablo de Borriol i Salva a Sueca. Tanmateix, Iván i Canari van emportar-se la partida de festes de Villalonga davant Pablo i Ibiza per 40-25.