Genovés II i Nacho van trencar ahir totes les previsions que tenien els seus rivals del grup B. Els dos punts que va sumar l’equip de Murla deixa tot obert al grup B de la XIII Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular per a l’última jornada. Els murlers són tercers amb set punts, els mateixos que els segons, Pere Roc II i Pere, conjunt de Benidorm. El tauler l’encapçalen amb nou unitats Giner i Félix, formació de Dénia, que van ser les víctimes de Genovés II i Nacho ahir a Murla (60-55), i que necessitaven la victòria per convertir-se en semifinalistes amb una jornada d’antelació.

La partida va passar de tancar-se al dau a fer-ho al rest. Amb 40-35, els murlers van trencar el dau i es van desenganxar per dos jocs per primera vegada. Un parcial de deu quinzes seguits va capgirar el lluminós per als deniers (50-55) però la classe de Genovés II va aparéixer per certificar el triomf amb dos jocs consecutius.

Tanmateix, la Copa d’escala i corda inicia hui l’última jornada amb molt en joc per a Marc i Tomàs II, combinat de Montserrat. Els de la Ribera Alta depenen d’ells mateixos per confirmar la seua presència a les semifinals. Els montserratins són segons del grup A amb vuit punts i hui s’enfrontaran a José Salvador i Javi, equip de Pedreguer-MasyMas, a les 18.30 hores en la Pobla de Vallbona. Una victòria certificaria la seua plaça a les eliminatòries i els col·locaria en el primer lloc provisionalment, a l’espera de l’altre resultat del grup. Tanmateix, si Marc i Tomàs II cauen derrotats però sumen un punt, en arribar als 50 tantejos, també seran semifinalistes. Per l’altre costat, José Salvador i Javi no tenen opcions de lluitar per passar a la següent ronda.

En la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular de raspall, Iván i Ibiza van véncer per 25-0 a Pablo i Néstor al trinquet d’Ontinyent. La capital de la Vall d’Albaida va acollir una jornada festiva de pilota valenciana amb la celebració prèvia d’uns tallers i la presentació dels xiquets i xiquetes de l’escola local.