El grup A de la Copa d’escala i corda Diputació de València – Caixa Popular va confirmar ahir al seu segon equip classificat per a les semifinals. Marc i Tomàs II, conjunt de Montserrat, acompanyaran a Puchol II i Guillermo, duo de la Pobla de Vallbona, a la següent ronda. Els de la Ribera Alta necessitaven guanyar per certificar la seua presència a les eliminatòries i no van fallar. Marc i Tomàs II van superar a José Salvador i Javi, equip de Pedreguer-MasyMas, per 60-50 al trinquet Miguel Canya I de la Pobla de Vallbona. Així, els montserratins sumen deu unitats i ara encapçalen el tauler a l’espera del resultat de hui de Puchol II i Guillermo.

La trajectòria dels riberencs a la Copa només els deixa amb una derrota, mentre que els de la Marina Alta finalitzen la competició amb el punt aconseguit ahir, ja que van perdre a totes les jornades.

El grup A completarà les posicions definitives hui al trinquet Tio Pena de Massamagrell. Puchol II i Guillermo es mesuraran a Soro III i Jesús, conjunt de Vila-real, a les 17.00 hores. La parella poblana necessita puntuar per tal de recuperar el primer lloc. Tanmateix, els castellonencs es van quedar sense opcions de classificar-se amb la victòria de Marc i Tomàs II.

La VI Copa de raspall Diputació de València – Caixa Popular obrirà la sisena i última jornada de la fase regular al trinquet d’Oliva, a les 18.30 hores. Ian i Brisca, parella que actuarà com a local, es batran a Ximo i Seve, formació d’Ontinyent, amb l’objectiu d’acabar al capdavant del grup B. Els olivers són l’única parella de la competició, a ambdues modalitats, que no coneix la derrota. No obstant això, els de la Safor necessiten sumar almenys un joc al lluminós contra els ontinyentins. Per la seua banda, Ximo i Seve no tenen opcions d’accedir a la pròxima fase.

Així mateix, Mario i Héctor II van superar ahir a Lostado i Bueno per 60-50 en una partida disputada al trinquet de Riba-roja del Túria corresponent a la Copa 2 Comunitat de l’Esport – Caixa Popular d’escala i corda.